Privacy Policy
Archive
© 2017 Budapest Waterworks

CSŐTÖRÉS, REJTETT VÍZFOLYÁS FELKUTATÁS, MŰSZERES NYOMVONAL KERESÉS

Csőtöréskeresés szolgáltatás

Ha ingatlanának belső hálózatán valamilyen hiba miatt elfolyik a víz, de annak pontos helye nem ismert, a Fővárosi Vízművek szakemberei modern műszereik (talajmikrofon, érintőmikrofon és korrelátor) segítségével, bontás nélkül átvizsgálják az Ön vízhálózatát és segítenek a csőtörés felkutatásában.

Családi házban, társasházban élő ügyfeleinknek a csőtöréskeresés szolgáltatás díja:

  • normál kiszállás esetén bruttó 52 197 Ft.
  • 2 munkanapon belüli sürgősségi kiszállás esetén bruttó 62 610 Ft.

Ipari parkoknak, közintézményeknek, nagyobb társasházaknak nyújtott komplex munkák (minimum 2 órás munkavégzés) szolgáltatásának díja:

  • kiszállási díj társaságunk szolgáltatási területén belül bruttó 18 030 Ft
  • normál munkavégzés esetén bruttó 31 750 Ft/óra
  • sürgősségi munkavégzés esetén bruttó 38 100 Ft/óra

Két munkanapos sürgősségi megrendelést a munkanapokon 14:00 óráig leadott megrendelés esetén tudjuk vállalni. A 14:00 órát követően beérkező megrendelések esetén a vállalási határidő plusz egy nappal megnő.

Sürgősségi megrendeléseink 79%-a egy napon belül teljesül!*

Felhívjuk figyelmét, hogy szolgáltatásunkat épületen belül nem, kizárólag az adott ingatlan beépítetlen területein lehet igénybe venni!

Amennyiben a mérés helyszíne Budapest közigazgatási határától több mint 40 km-re található, a kiszállásért a mérés sikerességétől függetlenül minden esetben bruttó 457 Ft/km díjat számolunk fel. A kiszállási díjat az oda- és visszaútra, vagyis a teljes megtett távolságra kell megfizetni.

Egyéb díjak:

  • Abban az esetben, amennyiben kollégáink a helyszínen nem tapasztalnak vízelfolyást a vizsgálat során, akkor egy egyszeri, hálózatvizsgálati díjat számolunk fel, melynek összege 31 496 Ft.
  • Sikertelen mérés esetén (amennyiben van sérülés a hálózaton, azonban a sérülés helye nem állapítható meg) egy egyszeri kiszállási díjat számítunk fel, mely 18 034 Ft.

Pontatlan eredmény esetén a pontosításra szóló igényét kérjük, jelezze, mivel azt Társaságunk díjmentesen elvégzi. Ajánlatunk a talált tárgyak helyszínen való jelölését tartalmazza.

*2022. január-május hónap közötti adatok alapján a megrendelés iktatásától és a helyszíni munka elvégzése közötti átlagosan eltelt idő.

Műszeres nyomvonal keresés

Ha az ingatlanán futó vezetékek helyzetéről nincs megbízható nyilvántartása, korszerű műszereinkkel meghatározható a fém és nem-fém anyagú vezetékek nyomvonala és mélysége, valamint felkutathatók az eltemetett szerelvény fedlapok.

A műszeres nyomvonalazás óradíja bruttó 44 831 Ft, mely tartalmazza a terület átvizsgálását és a vizsgálat teljes dokumentációjának elkészítését, átadását. A számlát a ténylegesen elvégzett munkának megfelelően állítjuk ki, és az óradíjon felül egyszeri kiszállási díjat is számlázunk, mely bruttó összege 27 051 Ft /kiszállás.

Sikertelen mérés esetén (a nyomvonal nem meghatározható) egy egyszeri kiszállási díjat számítunk fel.

Pontatlan eredmény esetén a pontosításra szóló igényét kérjük, jelezze, mivel azt Társaságunk díjmentesen elvégzi. Ajánlatunk a talált tárgyak helyszínen való jelölését tartalmazza.

Ha a mérés helyszíne Budapest közigazgatási határától több mint 40 km-re található, a kiszállásért a mérés sikerességétől függetlenül minden esetben bruttó 457 Ft/km díjat számolunk fel. A kiszállási díjat az oda- és visszaútra, vagyis a teljes megtett távolságra kell megfizetni.

Megrendelés menete

A lenti megrendelési felület kitöltését követően munkatársaink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

Az elvégzett vizsgálat eredményéről jegyzőkönyv készül. A jegyzőkönyvet a vizsgálat elvégzése után 5 munkanapon belül megtekintheti online felületünkön. Az elvégzett munkáról kiállított számlát szintén megtalálja és befizetheti online felületünkön (igény esetén papír alapú számlát küldünk).

Kérjük a megrendelés előtt olvassa el a FELELŐSSÉG VÁLLALÁS KÖRÉRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓT!

Kérjük, válassza ki a szolgáltatást!
A vizsgálandó hálózat a Fővárosi Vízművek Zrt szolgáltatási területén van?

Kérjük, tölse ki a Megrendelő adatait!

Kérjük, válassza ki az új felhasználó típusát! Az itt megadott Megrendelési adatoknak megfelelően készítjük majd a számlát. Az időpontegyeztetéshez a kapcsolattartó adatoknál feltüntetett elérhetőségeket használjuk. en
Please select the new user type!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. munkatársai, vagy megbízottjai a megadott elérhetőség(ek)en (telefonszám, e-mail cím) a társaság által szervezettnyereményjátékokkal, egyedi ajánlatokkal, kedvezményekkel és reklám célú megkeresésekkel kapcsolatban felkeressen.
Az egyes fenti felhasználási célokhoz történő hozzájárulás megadása önkéntes, megfelelő tájékoztatás birtokában történt, és korlátozás nélkül, bármikor visszavonható az Online ügyfélszolgálat KAPCSOLAT, ÜGYEIM" - Üzenetküldés menüpontban, vagy a Fővárosi Vízművek levelezési címén (1397 Budapest, Pf. 512), a 06 (1) 247-7777-es telefonszámon. en
Lakcím, székhelycím
Levelezési cím megegyezik a lakcímmel
Számlafizetés
Kapcsolattartó / meghatalmazott adatai (cég esetén kötelezően kitöltendő)
Az itt megadott elérhetőségekre küldünk visszajelzést, és az időpontegyeztetéshez ezt a telefonszámot használjuk.
Az itt megadott elérhetőségekre küldünk visszajelzést, és az időpont egyeztetéshez ezt a telefonszámot használjuk.
+36
Az itt megadott elérhetőségre küldünk visszajelzést
Kérjük, adjon meg egy jelszót, melynek segítségével az online ügyfélszolgálaton regisztráció és belépés nélkül is megtekintheti a megrendelését!
A jelszó 8 számjegyből kell, hogy álljon. Ahhoz szükséges, hogy meg tudja később is tekinteni a választ online felületen bejelentkezés nélkül.
Kérem adjon meg egy 8 számjegyet tartalmazó jelszót, aminek beírásával tudja megnézni a válaszunkat. Javasoljuk, hogy a könnyebb megjegyzés érdekében a jelszót az alábbi adatokból tegye össze: születési hónapja és napja és a telefonszámának az utolsó 4 számjegye. Például: 01015678. Azért szűkítjük le a jelszó formátumát, hogy a hibalehetőség minimális legyen (nehogy véletlenül elfelejtse), illetve a jövőben is elő tudja állítani. A megadott jelszót kizárólag a válaszunk megjelenítéséhez használjuk fel!
1000 / 1000 karakter
Kérjük, ha egyéb címre is kéri a jegyzőkönyvet kézbesíteni, az online felületen kívül, kérjük, itt jelezze. Ennek hiányában a megrendelő tudja letölteni az online felületről.
Nyilatkozatok