Csőtöréskeresés és műszeres nyomvonalkeresés

Csőtöréskeresés szolgáltatás

Ha ingatlanának belső hálózatán valamilyen hiba miatt elfolyik a víz, de annak pontos helye nem ismert, a Fővárosi Vízművek szakemberei modern műszereik segítségével, bontás nélkül átvizsgálják az Ön vízhálózatát és felkutatják a csőtörést.

Felhívjuk figyelmét, hogy szolgáltatásunkat épületen belül nem, kizárólag az adott ingatlan beépítetlen területein lehet igénybe venni!

A szolgáltatás díja családi házban, társasházban élő ügyfeleink részére:

  • normál kiszállás: bruttó 95 504 Ft
  • 2 munkanapon belüli sürgősségi kiszállás: bruttó 114 681 Ft

A szolgáltatás díja ipari parkoknak, közintézményeknek, nagyobb társasházaknak nyújtott komplex munkák (minimum 2 órás munkavégzés) esetén:

  • kiszállási díj társaságunk szolgáltatási területén belül: bruttó 29 972 Ft,
  • normál munkavégzés: bruttó 65 278 Ft/óra,
  • 2 munkanapon belüli sürgősségi munkavégzés: bruttó 78 359 Ft/óra.

Két munkanapos sürgősségi megrendelést a munkanapokon 14:00 óráig leadott megrendelés esetén tudunk vállalni. A 14:00 óra után beérkező megrendelések esetén a vállalási határidő plusz egy nappal megnő.

Sürgősségi megrendeléseink 79%-a egy napon belül teljesül!*

Egyéb díjak:

  • Amennyiben a mérés helyszíne Budapest közigazgatási határától több mint 40 km-re található, a kiszállásért a mérés sikerességétől függetlenül minden esetben bruttó 1 041 Ft/km díjat számolunk fel. A kiszállási díjat az oda- és visszaútra, vagyis a teljes megtett távolságra számítjuk.
  • Abban az esetben, ha kollégáink a helyszínen nem tapasztalnak vízelfolyást a vizsgálat során, akkor egy egyszeri, hálózatvizsgálati díjat számolunk fel, melynek összege 48 895 Ft.
  • Sikertelen mérés esetén (amennyiben van sérülés a hálózaton, azonban a sérülés helye nem állapítható meg) egy egyszeri kiszállási díjat számítunk fel, mely 29 972 Ft.

Pontatlan eredmény esetén a pontosításra szóló igényét kérjük, jelezze, mivel azt Társaságunk díjmentesen elvégzi. Ajánlatunk a talált tárgyak helyszínen való jelölését tartalmazza.

*2022. január-május hónap közötti adatok alapján a megrendelés iktatása és a helyszíni munka elvégzése közötti átlagosan eltelt idő.


Műszeres nyomvonalkeresés

Ha az ingatlanán futó vezetékek helyzetéről nincs megbízható nyilvántartása, korszerű műszereinkkel meghatározható a fém és nem-fém anyagú vezetékek nyomvonala és mélysége, valamint felkutathatók az eltemetett szerelvény fedlapok.

A műszeres nyomvonalazás óradíja bruttó 87 884 Ft, mely tartalmazza a terület átvizsgálását és a vizsgálat teljes dokumentációjának elkészítését, átadását. A számlát a ténylegesen elvégzett munkának megfelelően állítjuk ki, és az óradíjon felül egyszeri kiszállási díjat is számlázunk, mely bruttó összege 29 972 Ft /kiszállás.

Sikertelen mérés esetén (a nyomvonal nem meghatározható) egy egyszeri kiszállási díjat számítunk fel.

Ha a mérés helyszíne Budapest közigazgatási határától több mint 40 km-re található, a kiszállásért a mérés sikerességétől függetlenül minden esetben bruttó 1 041 Ft/km díjat számolunk fel. A kiszállási díjat az oda- és visszaútra, vagyis a teljes megtett távolságra számítjuk.

Pontatlan eredmény esetén a pontosításra szóló igényét kérjük, jelezze, mivel azt Társaságunk díjmentesen elvégzi. Ajánlatunk a talált tárgyak helyszínen való jelölését tartalmazza.

Megrendelés menete

A lenti megrendelési felület kitöltését követően munkatársaink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

Az elvégzett vizsgálat eredményéről jegyzőkönyv készül. A jegyzőkönyvet a vizsgálat elvégzése után 5 munkanapon belül megtekintheti online felületünkön. Az elvégzett munkáról kiállított számlát szintén megtalálja és befizetheti online felületünkön (igény esetén papír alapú számlát küldünk).

Kérjük a megrendelés előtt olvassa el a FELELŐSSÉG VÁLLALÁS KÖRÉRŐL szóló tájékoztatót!

Kérjük, válassza ki a szolgáltatást!
A vizsgálandó hálózat a Fővárosi Vízművek Zrt szolgáltatási területén van?

Kérjük, töltse ki a megrendelő adatait!

Kérjük, válassza ki a megrendelő típusát! Az itt megadott megrendelő számára állítjuk ki a számlát. Amennyiben társasház nevére kérik a számlát, akkor itt a társasház adatait kérjük megadni. Az időpontegyeztetéshez a kapcsolattartó adatoknál feltüntetett személy elérhetőségeket használjuk.
Kérjük, válassza ki a felhasználó típusát!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. munkatársai, vagy megbízottjai a megadott elérhetőség(ek)en (telefonszám, e-mail cím) a társaság által szervezett nyereményjátékokkal, egyedi ajánlatokkal, kedvezményekkel és reklám célú megkeresésekkel kapcsolatban felkeressen.
Az egyes fenti felhasználási célokhoz történő hozzájárulás megadása önkéntes, megfelelő tájékoztatás birtokában történt és korlátozás nélkül, bármikor visszavonható az Online ügyfélszolgálat KAPCSOLAT, ÜGYEIM" - Üzenetküldés menüpontban, vagy a Fővárosi Vízművek levelezési címén (1397 Budapest, Pf. 512), a 06 (1) 247-7777-es telefonszámon.
Lakcím, székhelycím
Levelezési cím megegyezik a lakcímmel
Számlafizetés
Kapcsolattartó / meghatalmazott adatai (cég esetén kötelezően kitöltendő)
Az itt megadott elérhetőségekre küldünk visszajelzést, és az időpontegyeztetéshez ezt a telefonszámot használjuk.
Az itt megadott elérhetőségekre küldünk visszajelzést, és az időpont egyeztetéshez ezt a telefonszámot használjuk.
+36
Az itt megadott elérhetőségre küldünk visszajelzést
Kérjük, adjon meg egy jelszót, melynek segítségével az online ügyfélszolgálaton regisztráció és belépés nélkül is megtekintheti a megrendelését!
A jelszó 8 számjegyből kell, hogy álljon. Ahhoz szükséges, hogy meg tudja később is tekinteni a választ online felületen bejelentkezés nélkül.
Kérjük, adjon meg egy 8 számjegyet tartalmazó jelszót, aminek beírásával tudja megnézni a válaszunkat. Javasoljuk, hogy a könnyebb megjegyzés érdekében a jelszót az alábbi adatokból tegye össze: születési hónapja és napja és a telefonszámának az utolsó 4 számjegye. Például: 01015678. Azért szűkítjük le a jelszó formátumát, hogy a hibalehetőség minimális legyen (nehogy véletlenül elfelejtse), illetve a jövőben is elő tudja állítani. A megadott jelszót kizárólag a válaszunk megjelenítéséhez használjuk fel!
1000 / 1000 karakter
Kérjük, ha egyéb címre is kéri a jegyzőkönyvet kézbesíteni, az online felületen kívül, kérjük, itt jelezze. Ennek hiányában a megrendelő tudja letölteni az online felületről.
Nyilatkozatok