Online indított ügyeim

Amennyiben korábban indított megkeresést társaságunk felé az Üzenetküldés menüpontban, akkor a bejelentését és a válaszunkat ezen a felületen jelenítheti meg.

A válasz megjelenítéséhez szüksége lesz a bejelentésének iktatószámára (mely a visszaigazoló és értesítő e-mailben található), illetve a készülékhely azonosító számra, vagy megadott jelszóra.

Amennyiben korábban az e-mail címét megerősítette, és a felületre az e-mailben található linken keresztül érkezett, akkor az ügy azonosító számot és a jelszót már bekészítettük, kizárólag a „Nem vagyok robot” dobozt kell kipipálnia és az ÜGY ADATAINAK MEGJELENÍTÉSE gombot megnyomnia.

Amennyiben a válaszunkat nem tartja kielégítőnek, vagy teljesnek, az ügyhöz kapcsolódóan új bejelentést indíthat az Üzenet hozzáadása gomb megnyomásával.

A bejelentés megtételekor kapott, e-mailben is megküldött iktatószám, ügy azonosító szám.
A készülékhely azonosító szám – 7 karakter esetén a kezdő nulla nélkül, vagy az ügy indításakor megadott jelszó.

Amennyiben ügyfélként indította a megkeresését, akkor a jelszó a készülékhely azonosító számmal egyezik meg. A készülékhely száma 6 vagy 7 karakter, ha 7 karakter, akkor kérjük, az első nullát hagyja el.

Amennyiben nem ügyfélként indította a megkeresést és követte a korábbi kérésünket a jelszót az alábbi adatokból áll születési hónapja és napja és a telefonszámának az utolsó 4 számjegye. Például: 01015678