Online indított ügyeim

Amennyiben korábban indított megkeresést társaságunk felé az Üzenetküldés menüpontban, akkor a bejelentését és a válaszunkat ezen a felületen jelenítheti meg.

A válasz megjelenítéséhez szüksége lesz a bejelentésének iktatószámára (mely a visszaigazoló és értesítő e-mailben található), illetve a megadott jelszóra vagy készülékhely azonosító számra, mint jelszó.

Amennyiben korábban az e-mail címét megerősítette, és a felületre az e-mailben található linken keresztül érkezett, akkor az ügy azonosító számot és a jelszót már bekészítettük, kizárólag a „Nem vagyok robot” dobozt kell kipipálnia és az ÜGY ADATAINAK MEGJELENÍTÉSE gombot megnyomnia.

Amennyiben a válaszunkat nem tartja kielégítőnek, vagy teljesnek, az ügyhöz kapcsolódóan új bejelentést indíthat az Üzenet hozzáadása gomb megnyomásával.

A bejelentés megtételekor kapott, e-mailben is megküldött iktatószám, ügy azonosító szám.
Ön által, az ügy indításakor megadott jelszó vagy a készülékhely azonosító szám - előnullázás nélkül.
Amennyiben követte a korábbi kérésünket a jelszót az alábbi adatokból áll születési hónapja és napja és a telefonszámának az utolsó 4 számjegye. Például: 01015678
Amennyiben ügyfélként indította a megkeresését, akkor a jelszó a készülékhely azonosító számmal egyezik meg, az esetlegesen az előtte lévő nullák nélkül.