© 2017 Fővárosi Vízművek

Regisztráció
  • 1.
  • 2.
  • 3.

Tisztelt Ügyfelünk!

Regisztráció előtt kérjük, figyelmesen olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat. A regisztrációt követően egy levelet küldünk az Ön által megadott e-mail címre. Kérjük, regisztrációját a levélben található link segítségével 72 órán belül erősítse meg.

Kérjük, válassza ki, milyen profillal szeretne regisztrálni. Egyszerre több profillal is regisztrálhat. További profilok hozzáadására a regisztráció véglegesítését követően, az online ügyfélszolgálatunkra belépve bármikor lehetősége lesz.

Amennyiben Ön közös képviselő, felhívjuk figyelmét, hogy a regisztrált felhasználási helyek közös képviselői profilhoz történő hozzárendelésével bővebb funkciókat használhat, melyeket kifejezetten a képviselők által jelzett igényekhez igazítottunk.

A szükséges beállításokat a profil szerkesztése menüben tudja elvégezni az új profil hozzáadása menüpontban. A különböző profilok között az adott ikonra kattintva tud váltani a felhasználási helyek megjelenítéséhez.
Az itt megadott néven tartja Önt nyilván rendszerünk. (A megadott névnek legalább 3, legfeljebb 30 karakterből kell állnia.)
Ezzel az e-mail címmel tud majd bejelentkezni online ügyfélszolgálatunkra, valamint ezt az e-mail címet használja majd rendszerünk az Önnel történő kommunikáció során.

A megadott jelszónak legalább 8 karakterből kell állnia, valamint kötelezően tartalmaznia kell az alábbiakat:

nagybetű
kisbetű
szám
Kérjük, ismételje meg jelszavát!

Kérjük, adja meg telefonszámát, amelyen szükség esetén kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot. A telefonszámot szóközök és kötőjelek nélkül kell megadni. Például: +361123456.