Vízszerelő szolgáltatás megrendelés

Megbízható, korrekt vízszerelőre minden háztartásnak szüksége lehet, akár váratlan meghibásodás miatt, akár tervezett javításhoz vagy új locsolási mellékmérő beszereléshez kell szakértő segítség. Ennek az igénynek a megoldására hívtuk életre Vízszerelő szolgáltatásunkat.

Kedvező árakkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére belső hálózati hibaelhárítási, javítási és karbantartási szolgáltatásokkal. Kérése esetén különféle szerelvényeket, csapokat, szanitereket és vízszerelési anyagokat biztosítunk.

Munkatársaink a rendelés elküldését követően a lehető legrövidebb időn belül visszahívják Önt.

Vízszerelő szolgáltatásunkat a Fővárosi Vízművek szolgáltatási területén (Budapest és agglomeráció) lehet igénybe venni, a munkavégzést követően a munka ellenértékét a helyszínen bankkártyával kell kiegyenlíteni.

Az online kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése előtt kérjük, olvassa el a szolgáltatás ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIT.

Amennyiben új locsolási mellékmérő szerelését szeretné igénybe venni, azt a vízszerelő szolgáltatásunk keretén belül teheti meg. Ehhez, válassza ki az Egyéb munkatípus opciót és a szöveges mező kitöltésével igényelje az új locsolási mellékmérő beszerelését.

A locsolási mellékmérő cseréjének megrendeléséhez a munkavégzés jellege blokkban válassza a „Csere” lehetőséget, majd az alatta található mezőben keresse a „Locsolási vízmérő” kifejezést.

Igényelt munkatípus

Egyéb megjegyzés
1000 / 1000 karakter

Egyéb munkatípus

Sürgős kiszállás esetén az igénybejelentést követő 24 órán belül (munkaszüneti napok kivételével) munkatársunk kísérteletet tesz a kapcsolatfelvételre. Szükség szerint helyszíni szemle időpontjáról egyeztet vagy egyszerű esetben azonnal előzetes ajánlatot ad a munkavégzésre. Szolgáltató vagy alvállalkozója a munkát a legrövidebb időn belül megkezdi.
A kiszállás és a munkavégzés(ek) várható bruttó költsége: 
0 Ft
(Az anyagköltséget nem tartalmazza. A díj a ténylegesen elvégzett munka, anyagköltség, valamint a munkavégzés valós ideje szerint változhat.)
Nyilatkozatok
Kérjük, válassza ki a munkavégzés helyét!
150 / 150 karakter
Kérjük, töltse ki az igénylő adatait!
Kérjük, válassza ki a felhasználó típusát!
Lakcíme / székhelycím, mely megegyezik a számlázási címmel
Kérjük, adjon meg egy jelszót, melynek segítségével az online ügyfélszolgálaton regisztráció és belépés nélkül is megtekintheti a megrendelését!
A jelszó 8 számjegyből kell, hogy álljon. Ahhoz szükséges, hogy meg tudja később is tekinteni a választ online felületen bejelentkezés nélkül.
Kérjük, járuljon hozzá, hogy a vízszerelő szolgáltatással összefüggő munkavégzést követően az elérhetőségét elégedettségi felmérés céljából a Fővárosi Vízművek használhassa.
Kérjük, engedélyezze, hogy a Fővárosi Vízművek egyéb szolgáltatásaival, kedvezményeivel, promóciójával kapcsolatban megkeressük! Így tudjuk értesíteni Önt egyedi ajánlatainkról és a nyereményjátékokról.
Az egyes fenti felhasználási célokhoz történő hozzájárulás megadása önkéntes, megfelelő tájékoztatás birtokában történt, és korlátozás nélkül, bármikor visszavonható az "Online ügyfélszolgálat KAPCSOLAT, ÜGYEIM"Üzenetküldés menüpontban, a Fővárosi Vízművek levelezési címén (1397 Budapest, Pf. 512) vagy a 06 1 247 7777-es telefonszámon.