Lakás mellékmérő számlázásba vételi igény bejelentése

A Fővárosi Vízművek szerződött partnereitől megrendelheti az új lakás-mellékvízmérő szerelését teljes körű ügyintézéssel és üzembe helyezéssel (plombálással).

Válasszon szerződött partnereink közül és az új mérő szerelésének megrendeléséhez vegye fel velük a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeiken!

Ha az új lakás-mellékvízmérő beépítését nem a szerződött vállalkozónk, hanem egy másik szakember végezte el, az új mérő(k) számlázásba vételét az üzembe helyezési (plombálási) igény leadásával online ügyfélszolgálaton keresztül indíthatja el, ha

  • a lakás-mellékvízmérő(k) szakszerűen felszerelésre került(ek)
  • ismeri a bekötési mérő készülékhely azonosítóját (közös képviselő tudja megadni), amelynek a fogyasztásából kerül majd levonásra az Ön mellékvízmérőn mért fogyasztása,
  • csoportos üzembe helyezés kérése esetén a csoportos megrendeléshez kapott iktatószámot az online űrlap kitöltése során a Nyilatkozatok és igény elküldése pontban Az üzembe helyezést csoportos munka keretében kérem, melyet a közös képviselő/megbízott jelzett már a Fővárosi Vízművek felé., lehetőség kiválasztását követően kell megadni.

Az online ügyintézés során a vízvezetékek, mérők és szerelvények kiépítését ábrázoló vázlatrajzot feltöltheti, vagy elkészítheti azt az online felület erre szolgáló felületén.

Hasznos útmutatóink és vázlatrajz mintáink segítik a könnyebb igénylést.

A számlázásba vételt és üzembe helyezést társaságunk díj ellenében végzi:

Regisztrációs díj: 4.237 Ft.

Üzembe helyezés díja: munkaidőben: 18.857 Ft., 15 óra után: 22.612 Ft., szombaton: 23.506 Ft.

Az igénybejelentés beküldését követően egy visszaigazoló e-mailt és egy regisztrációs e-mailt küldünk a megadott e-mail címre. Kérjük, mind a kettőt olvassa el alaposan és kövesse a teendőket!

A visszaigazoló e-mail tartalmazza az üzembe helyezés időpontját. Amennyiben az időpont Önnek nem megfelelő, tud időpontot módosítani az online ügyfélszolgálaton bejelentkezést követően az MÉRŐÁLLÁS, MÉRŐCSERE / Időpont módosítás menüpontban.

Ha a vízmérők már felszerelésre kerültek kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Kérjük, válassza ki a felhasználó típusát!
A főmérő készülékhely azonosító száma, melyből a mellékvízmérő levonásra fog kerülni. Kérje el a közös képviselőtől!
A főmérő gyári száma, melyből a mellékvízmérő levonásra fog kerülni. Kérje el a közös képviselőtől! Kérjük, pontosan a számlán található formátumban adja meg!
Bekötési mérő vízdíjfizetőjének adatai
Bekötési mérő felhasználója:
Bekötési címe:
Felhasználási hely címe (pl. lakás, iroda):
A felhasználó címe megegyezik a felhasználási hely (pl. lakás, iroda) címmel?
A mellékmérős felhasználó levelezési címe megegyezik a lakcímmel / székhelycímmel?
Szerződéskötés jogcíme
Tulajdonostárs neve
Mérők száma
Itt adható meg a számlázás kezdete.
Kérjük, válassza ki, hogy vázlatrajzot tölt fel vagy elkészíti itt a felületen. A vázlatrajznak tartalmaznia kell azon helyiségeket, melyekben vízcsövek, kifolyók (csapok, vízvételi helyek) találhatóak. Vázlatrajz mintákat a honlapunkon ITT talál.
A felületen lehetősége van szabadkézi rajzra, tud szövegdobozt beszúrni, valamint ikonokat elhelyezni. Az online felületen történő rajzoláshoz útmutatót, bővebb információt ITT talál.
Kérjük, válasszon az alábbiak közül.