Privacy Policy
© 2017 Budapest Waterworks

APPOINTMENT BOOKING FOR PERSONAL CUSTOMER SERVICE

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kialakult járványügyi veszélyhelyzet miatt 2020. március 17-től ügyfélszolgálati kirendeltségeink a központi ügyfélszolgálat kivételével átmenetileg zárva tartanak.

Az intézkedés visszavonásig érvényes.

Itt az online felületen pár kattintással otthonukból is biztonságosan és gyorsan intézhetik a vízszolgáltatással kapcsolatos teendőiket. Ügyintézőink az Online felülettel megegyező adatbázissal dolgoznak,a regisztráció csupán pár percet vesz igénybe, ezt követően minden lényeges információt azonnal le tudnak kérdezni fogyasztásaikkal, számláikkal, szerződéseikkel és vízmérőikkel kapcsolatban, de kérdést is intézhetnek felénk a Segíthetünk önnek? menüpontban. 

Tekintettel a kialakult helyzetre, javasoljuk, ha tehetik, regisztrációt követően váltsanak elektronikus számlása a Számlázási ügyek menüpontban, fizetéseiket is inkább online intézzék.

Amennyiben a személyes ügyintézés mégis halaszthatatlan, kérjük, hogy a központi ügyfélszolgálatunk felkeresése esetén használja a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt, illetve ha az időjárás megengedi, az irodán kívül várakozzanak!

A gördülékeny és gyors ügyintézés, illetve az Ön adatbiztonsága érdekében, hozza magával a személyes iratait és azonosítóját, melyet bármelyik vízdíjszámláján megtalál (készülékhely, szerződéses folyószámla).

Amennyiben megbízottként jár el, (házastárs, élettárs, szülő, gyermek, főbérlő stb. nevében), kérjük,feltétlenül hozza magával a kitöltött és aláírt meghatalmazás nyomtatványt is, melyet a linkre kattintva le tud tölteni,de megegyező adattartalmú, kézzel vagy írt meghatalmazást is elfogadunk.

Kérjük, hogy ügyintézőink és a többi ügyfél biztonsága érdekében lázas, beteg állapotban ne keresse fel a személyes ügyfélszolgálati irodánkat!

Köszönjük megértését és együttműködését!