Tűzcsap vízhozam mérés igénybejelentés

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a megrendelések teljesítését befolyásolja az időjárás. Fagypont alatti hőmérséklet esetén szünetel szolgáltatásunk, az igények teljesítése emiatt akár több hetet is csúszhat.

Ebben a menüpontban megrendelheti bármely épületen kívüli tűzcsap(ok) vízhozamának mérését, a szolgáltatással kapcsolatos részletes információkat ITT olvashat.

Szakképzett kollégáink speciálisan e célra kialakított mérőautónk segítségével mérik és igazolják az adott tűzcsapokon az oltóvíz mennyiségét. A Fővárosi Vízművek csak épületen kívüli szabvány altalaji, vagy feltalaji tűzcsapokon végez vízhozam mérést. A Fővárosi Vízművek Zrt. hálózatán más szolgáltató nem végezhet ilyen típusú munkát.

Tájékoztatjuk, hogy az 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet IX. fejezet 76. § (1) pontja értelmében a tűzcsapok a védendő szabadtéri éghetőanyag-tároló területétől, építménytől a megközelítési útvonalon mérten 100 méternél távolabb és – a tűzcsapcsoportok kivételével – egymáshoz 5 méternél közelebb nem helyezhetők el.

Az elvégzett vizsgálat eredményéről jegyzőkönyv készül. A Megrendelő számára sürgősségi megrendelés esetén akár 3 munkanapon belül elérhető a jegyzőkönyv az online felületen, amennyiben 14:00 óráig küldi el igényét. Sürgősségi megrendeléshez szíveskedjen a „Tűzcsapon végzett vízhozam-mérés sürgősségi kiszállással” opciót kiválasztani. A 14:00 óra után történő beérkezés esetén plusz egy nappal megnő a vállalási határidő.

Sürgősségi kiszállásnál amennyiben a megrendelés három munkanapon belül nem teljesül, normál díj kerül kiszámlázásra, valamint Társaságunkat nem terheli kötbér fizetési kötelezettség.

Díjak

1 db Tűzcsap 2 db Tűzcsap 3 db Tűzcsap 4 db Tűzcsap
Normál díj 85 100 Ft + áfa 129 700 Ft + áfa 174 200 Ft + áfa 218 800 Ft + áfa
Sürgősségi díj 102 100 Ft + áfa 155 600 Ft + áfa 209 100 Ft + áfa 262 600 Ft + áfa

Amennyiben a mérés helyszíne Budapest közigazgatási határától több mint 40 km-re található, a kiszállásért minden esetben 820 Ft + áfa/km díjat számolunk fel. A kiszállási díj az oda- és visszaútra, vagyis a teljes megtett távolságra fizetendő.

A mérési jegyzőkönyvet felületünkön az online indított ügyeknél tudja megtekinteni.

A számlát az online felületen a számlázás menüpontban minden esetben megtekintheti, és kényelmesen bankkártyájával kifizetheti a munka elvégzését követően. Elektronikus számla esetén a hiteles példányt kizárólag az online ügyfélszolgálaton mutatjuk be.

Amennyiben a megrendelőnek jelenleg bármely szolgáltatással kapcsolatos lejárt fizetési határidejű tartozása van, megrendelését nem áll módunkban teljesíteni.

Rendelkezik már elvi nyilatkozattal?
Kérjük, adja meg a védendő objektum egyidejű oltóvízigényét!
Kérjük szíveskedjen csatolni a helyszínrajzot / vázlatrajzot, ami ábrázolja a védendő ingatlan helyszínét!
Kérjük, itt egy helyszínrajzot, vagy bármilyen felismerhető, látható léptékű, térképmásolatot, vagy pontosan rajzolt vázlatrajzot töltsön fel, amin ha ismeri a közeli tűzcsapok helyét azt is kérjük megjelölni. Legfeljebb 5 MB lehet a csatolmány mérete.

Megrendelő (számlázási név, cím)

Az itt megadott Megrendelési adatoknak megfelelően készítjük el a számlát. Az időpontegyeztetéshez szervezet esetén a kapcsolattartó adatoknál feltüntetett elérhetőségeket használjuk.
Kérjük jelölje a megrendelő típusát!
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. munkatársai, vagy megbízottjai a megadott elérhetőség(ek)en (telefonszám, e-mail cím) a társaság által szervezett nyereményjátékokkal, egyedi ajánlatokkal, kedvezményekkel és reklám célú megkeresésekkel kapcsolatban felkeressen.
Az egyes fenti felhasználási célokhoz történő hozzájárulás megadása önkéntes, megfelelő tájékoztatás birtokában történt és korlátozás nélkül, bármikor visszavonható az Online ügyfélszolgálat KAPCSOLAT, ÜGYEIM - Üzenetküldés menüpontban, vagy a Fővárosi Vízművek levelezési címén (1397 Budapest, Pf. 512), a 06 (1) 247-7777-es telefonszámon.
Megrendelő címe
Lakcím / Székhelycím
Levelezési cím megegyezik a lakcímmel
Számlafizetés módja
Kapcsolattartó adatai (cég esetén kötelezően kitöltendő)
Az itt megadott elérhetőségekre küldünk visszajelzést, és az időpontegyeztetéshez ezt a telefonszámot használjuk.
+36
Az itt megadott elérhetőségekre küldünk visszajelzést, és az időpontegyeztetéshez ezt a telefonszámot használjuk.
1000 / 1000 karakter
Kérjük, ha egyéb címre is kéri a jegyzőkönyvet kézbesíteni, itt adja meg a kézbesítési címet. Ennek hiányában a megrendelő tudja letölteni az online felületről.
Kérjük, adjon meg egy jelszót, melynek segítségével az online ügyfélszolgálaton regisztráció és belépés nélkül is megtekintheti a megrendelését!
A jelszó 8 számjegyből kell, hogy álljon. Ahhoz szükséges, hogy meg tudja később is tekinteni a választ online felületen bejelentkezés nélkül.
Kérem adjon meg egy 8 számjegyet tartalmazó jelszót, aminek beírásával tudja megnézni a válaszunkat. Javasoljuk, hogy a könnyebb megjegyzés érdekében a jelszót az alábbi adatokból tegye össze: születési hónapja és napja és a telefonszámának az utolsó 4 számjegye. Például: 01015678. Azért szűkítjük le a jelszó formátumát, hogy a hibalehetőség minimális legyen (nehogy véletlenül elfelejtse), illetve a jövőben is elő tudja állítani. A megadott jelszót kizárólag a válaszunk megjelenítéséhez használjuk fel!
Nyilatkozatok