Mérőállás rögzítése

Oldalunkon regisztráció és bejelentkezés nélkül is rögzítheti mérőállását a számlán található adatok segítségével. A mérőállás bediktálásához segítséget ITT talál.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben nincs diktálási időszaka, a mérőállás rögzítés nem lehetséges. Ez esetben rendszerünk az adatok kitöltését követően megadja a következő diktálási időszakot a felugró ablakban.

A sikeres mérőállás rögzítésről felugró üzenetben és e-mailben is tájékoztatást adunk. A visszaigazolás esetén biztos lehet benne, hogy a feltöltött fénykép is csatolódott.

Felhívjuk figyelmét, hogy a locsolási célú mellékmérőre és a kombi mérőre diktálást kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a mérőállásokat azonos dátummal, egyidejűleg tölti fel és küldi be a rögzítés gombbal, amelyhez regisztráció szükséges.

Éljen a regisztráció nyújtotta korlátlan ügyintézés lehetőségével!

Kérjük, hogy mérőállását minden esetben egész m3-ben adja meg. Egyes mérőkön az egész m3  mellett tizedes jegyek is találhatóak. Ebben az esetben kizárólag a tizedes jegy előtt található, fekete számokat kell leolvasni. „Köztes-/ félállásnál” a pontosabban leolvasható értéket diktálja be.

Készülékhely azonosító számát megtalálja vízdíjszámláján, a Tájékoztató adatok részben.
Gyári számát megtalálja vízdíjszámláján, a Számlarészletező táblázat első oszlopában.
A mérőállás-rögzítés legkorábbi dátuma az adott vízmérő diktálási időszakának első napja, legkésőbbi dátuma a mai nap lehet.
Kérjük a mérőállást egész számként, m3-ben adja meg.

Kérjük, adja meg az e-mail címét, melyre a visszaigazoló e-mailt küldjük.

Kérjük, lehetőség szerint csatoljon fényképet a mérőálláshoz.

 

Amennyiben az online ügyfélszolgálat valamennyi funkcióját igénybe szeretné venni, kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Regisztráció