Privacy Policy
Archive
© 2017 Budapest Waterworks

LAKÁS MELLÉKMÉRŐ ÚJRAINDÍTÁSA en

A lakás mellékmérő számlázásának újraindítását az online ügyfélszolgálaton keresztül akkor tudja elindítani, ha - rendelkezik korábbi vízdíj számlával, amiről a készülékhely és gyári szám leolvasható, - ha a mellékmérős felhasználó személye időközben nem változott.

Újraindítást akkor is tud kezdeményezni, ha a mérőnek az idei év végén jár le a hitelessége, de az idei évben a mérőcserét, üzembe helyezést már nem tudja elvégeztetni, a rövid idő, szabad időpontok hiányában.

Újraindítást akkor is kérhet, ha

  • ha társaságunktól rendeli meg a lejárt/lejáró hitelességű mérők cseréjét,
  • ha a mérők cseréje már megtörtént, és üzembe helyezést kér,
  • a mérőcserét vagy üzembe helyezést csoportos megrendelés keretében fogják igényelni.

Az igénybejelentés beküldését követően egy visszaigazoló e-mailt küldünk a megadott e-mail címre. Kérjük, mind a kettőt olvassa el alaposan és kövesse a teendőket. Amennyiben még nem volt online ügyfélszolgálaton regisztrációja, az előregisztrációt elvégezzük.

A visszaigazoló e-mail egyedi megrendelés esetén tartalmazza az üzembe helyezés/mérőcsere időpontját, amennyiben az időpont Önnek nem megfelelő, tud időpontot módosítani az online ügyfélszolgálaton bejelentkezést követően az Időpont egyeztetés / Ütemezett munkáim menüpontban.

Amennyiben az e-mailek nem érkeznek meg 24 órán belül, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot nevének, és címének megadásával.

Reméljük, hogy hamarosan ismét ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Mellékmérős felhasználó neve: en
Felhasználási hely címe: en
Email Info en
Email megerősítés Info en
+36
Kérem adja meg a szerződéskötés jogcímét! en
Kérjük, válasszon az alábbiak közül. en